NIEUWS


Onze puppy,s van Benthe hebben medio juli 2023 het nest verlaten en voor de komende 1,5 tot 2 jaar zijn er geen nieuwe plannen voor een nestje.

18-5-2023

Pups Benthe geboren op maandag 15 mei 2023, zie de pagina Pups Flint x Benthe 2023  


24-4-2023

Onze Benthe en Flint { Good King Wenceslas Hogmanay} hebben een date gehad en we zijn blij om te kunnen vertellen dat we medio mei 2023 van deze lieverds een nestje verwachten.

De echo is ondertussen  gemaakt en het gaat goed met Benthe. Ze ligt het liefst de hele dag op schoot om buikje te kroelen .


Januari 2022

Voor 2022 hebben we GEEN fokplannen.


12-12-2021 

De puppy's zijn geboren.

Er zijn GEEN pups meer beschikbaar!


9-12-2021

 De laatste loodjes voor Benthe , ze doet het super maar buik begint in de weg te zitten.

De kraamkamer is klaar  nu relaxen tot het zover is. We kijken er vol spanning naar uit!  


3-12-2021

Wachtlijst is vol ook met reserve !!!!!

Benthe groeit goed en neemt haar rust, de wandelingen worden korter. Ze is graag bij me in de buurt . 


 26-11-2021.

Een tijdje geleden heeft onze Benthe { Irresistible Beuaty,s Jody} een date gehad met Flint {Good King Wenceslas Hogmanay} en we hebben een positieve drachtecho gehad.

Na de ervaring met Hope afgelopen zomer nu dubbel zo spannend maar voorzichtig blij want Benthe word als alles goed mag gaan over een paar weken moeder. 


4 -07-2021

Op 22 juni is Hope bevallen maar helaas is kort na de geboorte ons mooie reutje overleden.

Na een paar moeilijke weken gaat het gelukkig weer beter met Hope. Haar verdriet en de teleurstelling 

is iets wat een plekje moet krijgen mettertijd.


16 -6-2021

De laatste loodjes voor Hope. Het gaat goed met haar ook al heeft ze last van de warme dagen.

We hopen dat alles goed mag blijven gaan en ze een voorspoedige bevalling mag hebben met een 

gezonde pup straks.



26 -5- 2021

Ons teefje Hope {Irresistible Jill Van 'tOlde Klooster } heeft een tijdje geleden een date gehad met Barra {Eyebright at Moloko Hogmanay}  . Inmiddels hebben we een positieve echo gehad maar zoals het nu lijkt zal het een klein nestje worden.

We hebben hiervoor al een flinke wachtlijst en nemen zoals u hopenlijk begrijpt geen nieuwe aanvragen meer aan. 



18 -6-2019

Voorlopig hebben wij geen plannen voor een nieuw nestje. Dit zal waarschijnlijk pas voorjaar 2021 worden.  


21-5-2019

De laatste week is ingegaan, nog even enorm genieten, voordat het afscheid nemen wordt. We gaan ook gezellig met zijn allen op stap met de auto zodat we daar ook al aan gewend zijn. Natuurlijk gaat onze mama Hope mee. 


6-5-2019

Pups gechipt, super trots, geen van allen een kik gegeven, weer een stapje dichterbij het afscheid nemen, gaat veels te snel.


5-5-2019

Het gaat allemaal heel voorspoedig met de pups, inmiddels al weer ruim 5 weken oud. De tijd vliegt voorbij. Alle toekomstige pupeigenaren zijn al 1 of meerdere keren wezen kijken. Het is puur genieten, en wat zijn ze leuk! Nieuwe foto's bij week 6 op de pups pagina te zien!


1-4-2019

Pups Hope x Gentle zijn op 27 maart 2019 geboren, kijk bij  Pups voor meer info! Alle pups hebben een gouden mandje gevonden!


25-3-2019 

Voor nu sluiten we de wachtlijst. We hebben 1 familie niet kunnen bereiken via de mail dus heeft u geen antwoord ontvangen stuurt u dan alsnog alstublieft een mail met uw telefoonnummer. Het gaat om Fam H. 


24-3-2019

Foto van Hope 8 weken drachtig, hopelijk kunnen wij u volgende week laten zien dat Hope gelukkig ligt met haar pupjes, we zijn de laatste week ingegaan!! Voor Hope wordt het nu echt zwaar, je ziet haar groeien in omvang en naar de geboorte toe. Spannend!!


15-3-2019

Hope groeit gestaag, de laatste 2 weken zijn ingegaan. Wat vliegt de tijd, en wat kijken we er naar uit! Het aftellen is begonnen. De huiskamer is alvast opnieuw ingericht met de werpkist en een bed want ik slaap een aantal weken bij moeder en kroost.   
Voor lieve serieuze mensen is er nog een plekje op de wachtlijst vrij. Wilt u meer informatie neem dan gerust even vrijblijvend contact met ons op.


8-3-2018

We zijn druk bezig met het bouwen van de website, maar ondertussen gebeurd er ook heel veel. De wachtlijst voor de pupjes loopt al lekker vol! En Hope zit vandaag al op haar zesde week, en groeit goed. Wat doet ze het goed, en wat zijn wij trots op haar! 

Zodra de pups geboren worden, gaan we een blog bijhouden voor de toekomstige pupeigenaren! Hopelijk geniet U er net zoveel van als wij nu al doen!!


Irresistible Beauty's Update 23-07-2023,  Pups 2023 Benthe x Flint
Alle rechten voorbehouden 2023
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin