NIEUWS

26 mei 2021

Ons teefje Hope {Irresistible Jill Van 'tOlde Klooster } heeft een tijdje geleden een date gehad met Barra {Eyebright at Moloko Hogmanay}  . Inmiddels hebben we een positieve echo gehad maar zoals het nu lijkt zal het een klein nestje worden.

We hebben hiervoor al een flinke wachtlijst en nemen zoals u hopenlijk begrijpt geen nieuwe aanvragen meer aan. 


  

18 juni 2019

Voorlopig hebben wij geen plannen voor een nieuw nestje. Dit zal waarschijnlijk pas voorjaar 2021 worden.  

21-5-2019

De laatste week is ingegaan, nog even enorm genieten, voordat het afscheid nemen wordt. We gaan ook gezellig met zijn allen op stap met de auto zodat we daar ook al aan gewend zijn. Natuurlijk gaat onze mama Hope mee. 

6-5-2019

Pups gechipt, super trots, geen van allen een kik gegeven, weer een stapje dichterbij het afscheid nemen, gaat veels te snel.

5-5-2019

Het gaat allemaal heel voorspoedig met de pups, inmiddels al weer ruim 5 weken oud. De tijd vliegt voorbij. Alle toekomstige pupeigenaren zijn al 1 of meerdere keren wezen kijken. Het is puur genieten, en wat zijn ze leuk! Nieuwe foto's bij week 6 op de pups pagina te zien!

1-4-2019

Pups Hope x Gentle zijn op 27 maart 2019 geboren, kijk bij  Pups voor meer info! Alle pups hebben een gouden mandje gevonden!

25-3-2019 

Voor nu sluiten we de wachtlijst. We hebben 1 familie niet kunnen bereiken via de mail dus heeft u geen antwoord ontvangen stuurt u dan alsnog alstublieft een mail met uw telefoonnummer. Het gaat om Fam H. 

24-3-2019

Foto van Hope 8 weken drachtig, hopelijk kunnen wij u volgende week laten zien dat Hope gelukkig ligt met haar pupjes, we zijn de laatste week ingegaan!! Voor Hope wordt het nu echt zwaar, je ziet haar groeien in omvang en naar de geboorte toe. Spannend!!

Hope 8 weken drachtig!
Hope 8 weken drachtig!

15-3-2019

Hope groeit gestaag, de laatste 2 weken zijn ingegaan. Wat vliegt de tijd, en wat kijken we er naar uit! Het aftellen is begonnen. De huiskamer is alvast opnieuw ingericht met de werpkist en een bed want ik slaap een aantal weken bij moeder en kroost.   
Voor lieve serieuze mensen is er nog een plekje op de wachtlijst vrij. Wilt u meer informatie neem dan gerust even vrijblijvend contact met ons op.

Hope 7 weken drachtig!
Hope 7 weken drachtig!


8-3-2018

We zijn druk bezig met het bouwen van de website, maar ondertussen gebeurd er ook heel veel. De wachtlijst voor de pupjes loopt al lekker vol! En Hope zit vandaag al op haar zesde week, en groeit goed. Wat doet ze het goed, en wat zijn wij trots op haar! 

Zodra de pups geboren worden, gaan we een blog bijhouden voor de toekomstige pupeigenaren! Hopelijk geniet U er net zoveel van als wij nu al doen!!

Hope zes weken drachtig!
Hope zes weken drachtig!